Acum citeşti...
Jurnal de timbrofil, Opinii personale

Secţiune de schimburi


Section of exchanges

These days, I’ve come across a few posts about the opportunity to have a section of exchanges on the personal blog. Anyone who knows to be a philatelist, in addition to studying continuously in order to form a vast culture, supposes to interact and to exchange duplicates.

A useful online tool is the Colnect portal. You can find me there, at colnect.com/ro/collectors/collector/timbrofil.

In order to read the article below in your own language, please use the ‘Google Translate’ widget inserted in my blog. I’d like to share some opinions about this subject with you, so you can use the ‘Thoughts’ section.


Zilele acestea am dat peste câteva postări referitoare la oportunitatea de a avea o secţiune de schimburi pe blogul personal. Oricine ştie că a fi filatelist, pe lângă a studia continuu în scopul formării unei culturi vaste, presupune şi a interacţiona şi a face schimburi. A avea dubluri este chiar util, schimburile putând conduce la fructificarea unui efort care necesită în primul rând timp pentru actualizarea conţinutului listei de ofertă şi a mancolistei.

Însă nu aceeaşi părere o am despre existenţa unei secţiuni de schimburi pe blog, timpul investit în actualizarea listelor fiind mult prea mare. De aceea cred că o mai bună idee ar fi utilizarea paginilor specializate, precum Colnect – un portal pe care-l utilizez de ceva vreme şi care-mi oferă posibilitatea să fac schimburi, dar şi să-mi cataloghez colecţia.

Este uşor de utilizat, sub forma unui instrument de tip „wiki” bazat pe autentificare în contul de utilizator, posibilitatea de a contribui la dezvoltarea lui şi având drept finalitate acordarea de calificative.

Mă găsiţi la adresa colnect.com/ro/collectors/collector/timbrofil, regulile mele fiind simple: schimbul se face 1:1 (dacă nu se convine asupra altei parităţi), prin poştă, nu înainte de a discuta detaliile, astfel încât să nu existe niciun fel de probleme.

Advertisements

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Google translate

Cifrele blogului

  • 23,199 pageviews
Advertisements
%d bloggers like this: