Acum citeşti...
Jurnal de timbrofil

Premiu de la Big Bird!


Big BirdAn award from Big Bird!

Among my little ‘guilty pleasures’ are the participation in competitions, especially philatelic ones. As a result of such an online contest organized by the French sales website ‘Le monde des timbres’, I was chosen as the winner of January 2015, a set of postage stamps with the theme Europa CEPT.

In order to read the article below in your own language, please use the ‘Google Translate’ widget inserted in my blog. I’d like to share some opinions about this subject with you, so you can use the ‘Thoughts’ section.


Printre micile mele „plăceri vinovate” se numără participarea la concursuri, în special cele filatelice. În urma unui astfel de concurs organizat online de website-ul francez de comerţ filatelic „Le monde des timbres”, am fost ales câştigătorul lunii ianuarie 2015, fiindu-mi promis ca premiu un set de mărci poştale cu tema Europa CEPT.

Întrebarea la care a trebuit să răspund era despre celebrul personaj Big Bird, o imensă pasăre galbenă, care a debutat în seria TV „Sesame Street” la data de 10 noiembrie 1969, imaginea sa fiind prezentă pe marca poştală americană din imaginea alăturată.

Ieri am primit premiul şi nu mică mi-a fost mirarea să găsesc în interiorul plicului francat cu mărci din anii 1979-1980, un număr de 102 mărci din diverse ţări, toate cu tema Europa CEPT, care fac deja parte dintr-o mini-colecţie specializată a subsemnatului.

Revenind la website-ul francez, în cazul în care nu l-aţi descoperit încă, aş mai spune că „Le monde des timbres” reprezintă de peste 11 ani o referinţă în filatelia tematică, comercializând produse filatelice din toată lumea, inclusiv în loturi.

Pe lângă alte secţiuni ale website-ului, precum blogul, o secţiune specială este destinată organizării lunare a concursului de care aminteam, cu premii foarte atractive.

Anunțuri

Discuție

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: