În urma participării, cu mai mulţi ani în urmă, la un concurs cu temă filatelică, o parte a premiului a constat în setul de 20 de cărţi poştale necirculate (cod 049-068), aflate în imaginile de mai jos. Cărţile poştale cu marcă fixă de 400 de lei au fost lansate pe piaţă într-un tiraj de 25.000 de exemplare, în cadrul Forumului Internaţional de Cartofilie „Carto-Bucureşti” 1998.

În continuare, vă invit să admiraţi cele câteva ilustrate maxime din colecţia mea. Au intrat în posesia mea cu diverse prilejuri, unele împreună cu cărţile poştale cu marcă fixă prezentate mai sus. Preferatele mele sunt cele dedicate eclipsei totale de soare care a avut loc pe data de 11 august 1999 şi a fost vizibilă şi din România, dar şi cea dedicată singurului astronaut român care a ajuns în spaţiul cosmic, Dumitru Prunariu.

4 thoughts on “Galerie personală

    1. Timbrofil says:

      The postcard dedicated to the total solar eclipse, which took place on August 11, 1999 and was also visible in Romania, is among my favorites, and I’m glad I have it in my collection. Thanks for your comment! Catalin

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.